Dé specialist in vloerverwarming frezen

Sleuven frezen voor vloerverwarming

Voor het infrezen van sleuven voor een vloerverwarming bent u bij ons aan het juiste adres. EVS Betonboren is dé specialist in Zeeland en omgeving op het gebied van het frezen van uw vloerverwarming. Wij gebruiken kwalitatief hoog materiaal en geen klus is te moeilijk of te groot.

Een oplossing voor elke vloer!

Geen vloer is te moeilijk voor ons. Wij denken graag met u mee als het gaat om het frezen van uw vloeren. Ook voor probleemvloeren bieden wij goede oplossingen. We frezen onder andere in tegelvloeren, natuursteen, dekvloeren, plavuizen en betonvloeren. De hardheid van deze vloeren is geen probleem met onze krachtige machines. Wij zorgen ervoor dat uw vloer op de juiste wijze wordt gefreesd.

Werkwijze vloerverwarming frezen

We zorgen er voor dat de sleuven die ontstaan tijdens het frezen altijd diep genoeg zijn voor de te maken installatie. De tussenruimtes van de sleuven verschillen per klus. Voordat wij beginnen stemmen wij de tussenruimte die we frezen voor de vloerverwarming af aan uw eisen zodat de warmte altijd gelijkmatig wordt verdeeld. Iedere freesklus is immers een maatproject, want geen vloeroppervlakte is hetzelfde.

Voordelen vloerverwarming frezen

Een vloerverwarming biedt veel gemak en heeft vele voordelen:

 • Geen opbouwhoogte van uw vloer, zo hoeft u de deuren, keukenkasten etc. niet in te korten.
 • Gelijkmatige warmteverdeling in uw vloer.
 • Geen stof (wij hebben een speciale, hele grote, stofzuiger).
 • U kunt de vloer na het frezen direct afwerken.
 • De vloerverwarming infrezen is de goedkoopste oplossing als het gaat om verwarming.
 • Geen verwarmingselementen zichtbaar, wat betekent dat u meer ruimte over houdt in uw woning!

Onze grote stofzuiger zorgt ervoor dat wij niet continu ‘zakken’ hoeven te wisselen. Dat zorgt ervoor dat wij de klus snel en efficiënt klaren.

Waarom men kiest voor EVS Betonboren?

Wij zijn een van de weinige freesbedrijven die vloeren freest met een 380 volts vloerfrees. Onze concullega’s gebruiken een 220 Volts vloer frees zonder waterkoeling. Deze vloerfrees wordt snel warm, waardoor de vloerfrees moet afkoelen of de klus zelfs niet voortgezet kan worden. Dit zorgt voor veel tijdsverlies, wat u extra geld kost én waardoor u vervolgens een andere partij in dient te schakelen die de klus af kan maken. Door ons direct in te schakelen voor het frezen van uw vloer kunt u dit voorkomen.

EVS Betonboren staat garant voor:

 • Kwaliteit en snelheid. Door het gebruik van hoge kwaliteit machines en materialen is de afwerking van uw gefreesde vloer vele malen beter en zijn we vaak 2x zo snel klaar als andere partijen.
 • Geen rondvliegend stof tijdens het frezen van uw vloer. Wij vangen het stof dat vrijkomt tijdens het vloerverwarming frezen direct op met een speciale stofzuiger.
 • Het stof dat vrijkomt tijdens het vloerverwarming frezen laten wij, in tegenstelling tot andere partijen, niet staan. Hierbij ontzorgen wij u en laten we geen rommel achter.
 • Een uitstekende prijs / kwaliteit verhouding!
 • Een goede service, wij denken in oplossingen!

Een vloer laten frezen, wat kost dit?

Iedere klus is anders, vandaar dat wij geen prijzen op de website vermelden. Dit betekent niet dat wij duurder zijn dan andere partijen. Wij bieden een uitstekende prijs / kwaliteit verhouding voor het vloerverwarming frezen en maken graag een offerte voor u. Aan de hand van het aantal vierkante meters van uw vloer kunnen wij uitrekenen hoeveel groepen vloerverwarming nodig zijn in uw huis. Eén groep is niet langer dan 100 m. Zo weet u precies waar u aan toe bent voordat wij uw vloerverwarming frezen.

Het frezen van een wand

Wij hebben de materialen in huis om wanden te frezen. Zo kunt u uw CV-, water- en elektraleidingen extra netjes wegwerken. Direct na het frezen kunt u de leidingen leggen en de muur afwerken.

Samenwerking met loodgieters

Wij werken samen met diverse loodgieters. Deze loodgieters schakelen ons in voor het frezen van de vloer van hun opdrachtgever. Heeft u ook interesse in een samenwerking met een specialist op het gebied van vloerverwarmingen frezen? Neem gerust eens contact met ons op.

Offerte aanvragen vloerverwarming frezen

Vul a.u.b. een geldig bedrijf in.
Voer a.u.b. een geldige naam in.
Vul a.u.b. een geldige straat en huisnummer in.
Vul a.u.b. een geldige postcode in.
Vul a.u.b. een geldige woonplaats in.
Voer a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Vul a.u.b. een geldig telefoonnummer in.
Vul a.u.b. een geldige oppervlakte in.
Kies a.u.b. een geldige optie.
Kies a.u.b. een geldige optie.
Kies a.u.b. een geldige optie.
Voer a.u.b een geldige opmerking in.